14.06.2017 09:13

Som rozohnená  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

hlas: Andrea Sadloňová
zdroj:

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

Moja prvá láska. Môj prvý priateľ. Môj jediný priateľ, keď som nemala nikoho, a teraz je preč a ja ani neviem, ako sa cítim. Väčšinou zvláštne.
Moja prvá láska. Môj prvý priateľ. Môj jediný priateľ, keď som nemala nikoho, a teraz je preč a ja ani neviem, ako sa cítim. Väčšinou zvláštne. Aj šialene. Cítim sa prázdna a zlomená, a podvedená, a vinná, a nahnevaná, a zúfalo, naozaj zúfalo smutná.
Andrea Sadloňová
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Juliette prežila a jej príbeh pokračuje… Nič už ale nie je ako predtým. Juliette čaká veľká skúška, musí ovládnuť svoju silu a prestať byť tým malým zlomeným dievčaťom. Osud Bodu Omega je nejasný a každý, na kom Juliette kedy záležalo, sa ocitol v nebezpečenstve. Vojna... Ukáž Viac

Juliette prežila a jej príbeh pokračuje… Nič už ale nie je ako predtým. Juliette čaká veľká skúška, musí ovládnuť svoju silu a prestať byť tým malým zlomeným dievčaťom.
Osud Bodu Omega je nejasný a každý, na kom Juliette kedy záležalo, sa ocitol v nebezpečenstve. Vojna je na dosah ruky a Juliette vie, že jediná cesta, ako sa udržať nažive, je zvrhnúť nový systém. Jej smrtiaci dotyk prestáva byť prekliatím a stáva sa veľkou výhodou. Ale i tak to sama nedokáže – pomôcť jej môže len niekto, o kom bola vždy presvedčená, že mu za žiadnych okolností nemôže dôverovať: Warner.

Skryť