15.05.2017 21:38

Slobodu bažantom  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

hlas: Andrea Sadloňová
zdroj:

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

Keď som bol malý, hanbil si sa za mňa už vtedy ? Vtedy nie, však.
Keď som bol malý, hanbil si sa za mňa už vtedy ? Vtedy nie, však. Počul som ťa, keď si naposledy hovoril mojej mame,že nič neviem, a že ju ľutuješ, lebo ty máš okrem mňa ešte dve iné deti, ale ona nie. Ja som to počul, bol som v pivnici a lepil som papierový model. Robievam to.
Andrea Sadloňová
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Slobodu bažantom, slobodu tulákom, ženám, deťom, psom. Aj taký by mohol byť názov zbierky poviedok Vandy Rozenbergovej. Jej literárny hlas je jedinečný, svieži, so zmyslom pre detail i pre absurdno. Vandine príbehy sú jemné ako vôňa čistoty a silné ako zárezy nožom, napísané ... Ukáž Viac

Slobodu bažantom, slobodu tulákom, ženám, deťom, psom. Aj taký by mohol byť názov zbierky poviedok Vandy Rozenbergovej. Jej literárny hlas je jedinečný, svieži, so zmyslom pre detail i pre absurdno. Vandine príbehy sú jemné ako vôňa čistoty a silné ako zárezy nožom, napísané ľahkou, no nekompromisnou rukou, s humorom, ktorý imponuje. Hrdinovia predkladaných próz neobedujú s prestieraním a kávu pijú bez podšálky. Autorka vie, že nadobudnuté jazvy sú silnejšie ako pôvodná nepoškodená koža.

Skryť