09.02.2017 21:11

Škola  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

"Zoznam neobvyklých výhovoriek pri neskorom príchode: Prepáčte, že idem neskoro, zachytila sa mi noha v koľaji pre električky. Prepáčte, že i
"Zoznam neobvyklých výhovoriek pri neskorom príchode: Prepáčte, že idem neskoro, zachytila sa mi noha v koľaji pre električky. Prepáčte, že idem neskoro, zase mi zomrela babička. Prepáčte, že idem neskoro, zhorel nám dom. Prepáčte, že idem neskoro, pomáhal som slepej starenke cez ulicu a ona kládla odpor. Prepáčte, že idem neskoro, otec vstúpil do kláštora."
Paula Mokrá
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Ak chcete v zdraví prežiť školské roky, potom si kúpte túto príručku pre prežitie školskej dochádzky. Uvidíte, že vaša škola nie je v ničom výnimočná. Rovnaké problémy rieši v školských laviciach každý z nás. Dozviete sa všetko o typoch učiteľov, ako sa najlepšie os... Ukáž Viac

Ak chcete v zdraví prežiť školské roky, potom si kúpte túto príručku pre prežitie školskej dochádzky. Uvidíte, že vaša škola nie je v ničom výnimočná. Rovnaké problémy rieši v školských laviciach každý z nás.
Dozviete sa všetko o typoch učiteľov, ako sa najlepšie ospravedlniť pri neskorom príchode, čo robiť pri stretnutí so školníkom, ako prežiť exkurziu alebo školský výlet a mnoho ďalších dôležitých rád.
Všetko je okorenené humorom a vtipnými ilustráciami.
Knihu určite ocenia i vaši spolužiaci, keď si ju budete čítať počas vyučovania pod lavicou. Len dajte dobrý pozor, učiteľka striehne za každým rohom!

Skryť