06.02.2017 13:48

Milovať je zakázané  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

hlas: Júlia Ilčinová
zdroj:

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

Ona mala manžela a ja... bral som, čo sa mi ponúkalo. Už dávno som si prestal všetko idealizovať. Moje sny sa v jeden deň zrútili ako domček z karát.
Ona mala manžela a ja... bral som, čo sa mi ponúkalo. Už dávno som si prestal všetko idealizovať. Moje sny sa v jeden deň zrútili ako domček z karát. Čo tam po tom, čo sa stalo. Už sa nič neodstane. Preto som sa rozhodol užívať si plnými dúškami. Hoci, neviem s určitosťou, či ma tento druh života napĺňa.
Júlia Ilčinová
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Eme vzal osud Olivera krutou ranou, a preto už viac netúži po žiadnom mužovi. Až pokým jej do cesty nevstúpi príťažlivý Jason s trpkým tajomstvom. Je presvedčená, že ich vzťah nemôže nič ohroziť. No Emu dobehne minulosť. A práve tá nesie šokujúcu správu, ktorá rúca jej ... Ukáž Viac

Eme vzal osud Olivera krutou ranou, a preto už viac netúži po žiadnom mužovi. Až pokým jej do cesty nevstúpi príťažlivý Jason s trpkým tajomstvom. Je presvedčená, že ich vzťah nemôže nič ohroziť. No Emu dobehne minulosť. A práve tá nesie šokujúcu správu, ktorá rúca jej život. Vie, že vzťah s Jasonom nemôže pokračovať. Minulosť ožila, aby všetko zničila. Hovorí sa, že nikdy nie je neskoro. Ale čo ak to nie je pravda?

Skryť