26.08.2016 13:56

Ako sa dostať do neba  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

hlas: Júlia Ilčinová
zdroj:

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

Tretie poschodie je známe mágiou. Dobre, aj mne to príde smiešne, ale niečo na tom je pravdy.
Tretie poschodie je známe mágiou. Dobre, aj mne to príde smiešne, ale niečo na tom je pravdy. Jedna strana chodby je namaľovaná na tmavomodro, tá druhá je biela. Strop je fialovej farby. Svetlá tu svietia na červeno. No tak prečo sa to asi pomenovalo mágia, že? Ja by som to nazvala poschodie bláznov.
Júlia Ilčinová
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Minie Jeffersonová je úplne normálne dievča. Až kým sa jej do života nezapletie neznáma žena menom Cassidy a neobráti jej život naruby. Po útoku na hotel, v ktorom Minie pracuje, zmizne jej priateľ a jediná vec, ktorú vie je tá, že za to môže práve Cassidy. Budú jej priatelia ... Ukáž Viac

Minie Jeffersonová je úplne normálne dievča. Až kým sa jej do života nezapletie neznáma žena menom Cassidy a neobráti jej život naruby.
Po útoku na hotel, v ktorom Minie pracuje, zmizne jej priateľ a jediná vec, ktorú vie je tá, že za to môže práve Cassidy. Budú jej priatelia veriť, že za všetko, čo sa deje, môže práve táto žena? Pátranie po svojom priateľovi ju privedie k svojej tete, kde sa dozvedá, kto v skutočnosti je ona, jej rodina a priatelia. A čo stará láska?

Skryť