18.12.2016 09:43

Nízkotučné jedlá  

AUDIOUKÁŽKY Z KNIHY

hlas: Paula Mokrá
zdroj:

Pridajte vašu nahrávku

audio

CITÁTY Z KNIHY

"Úprava v pare: Takisto sa nepoužíva tuk a je to veľmi obľúbený spôsob prípravy mäsa, rýb a zeleniny.
"Úprava v pare: Takisto sa nepoužíva tuk a je to veľmi obľúbený spôsob prípravy mäsa, rýb a zeleniny. Suroviny si zachovávajú svoju farbu, chuť a štruktúru a stráca sa menej nutričných hodnôt. Ďalšou výhodou je to, že keď sa mäso pripravuje v pare, tuk sa roztápa a kvapká do vody. Tú na konzumáciu nepoužívame."
Paula Mokrá
SkryťUkáž Viac

Pridajte váš citát

text

O knihe

Táto prehľadne spracovaná kuchárka obsahuje mnoho rozmanitých receptov na prípravu jedál s nízkym obsahom tuku, ktoré vám istotne budú chutiť a zároveň prospejú vášmu zdraviu. Pri zostavovaní receptov kládla autorka dôraz na chuť, štruktúru, farbu a celkový vzhľad jedál a u... Ukáž Viac

Táto prehľadne spracovaná kuchárka obsahuje mnoho rozmanitých receptov na prípravu jedál s nízkym obsahom tuku, ktoré vám istotne budú chutiť a zároveň prospejú vášmu zdraviu. Pri zostavovaní receptov kládla autorka dôraz na chuť, štruktúru, farbu a celkový vzhľad jedál a usilovala sa vyhovieť všetkým členom rodiny. Do knihy preto zaradila tak výživné rýchle jedlá, ako aj ľahké predjedlá a lákavé dezerty či pôsobivé jedlá na slávnostné príležitosti. Pri všetkých receptoch nájdete farebnú fotografiu výsledného jedla aj fotografie jednotlivých krokov jeho prípravy. Mnohé recepty sú doplnené užitočnými radami kuchárov a obmenami základného receptu.

Skryť